Vergaderen

Elckerlyc beschikt over diverse representatieve vergaderzalen. Naast de theaterzaal (260 tot 317 zitplaatsen) en de ensemblezaal (70 zitplaatsen) zijn er kleinere zalen voor maximaal 12 personen, allen voorzien van klimaatbeheersing. 

Elckerlyc heeft verschillende voorzieningen en apparatuur in huis om het gebruik van de door u gehuurde ruimte zo optimaal mogelijk te maken, zoals wifi, beamers met scherm, flip-overs, katheder. Daarnaast kunnen we technische ondersteuning geven bij een presentatie of vergadering. Koffie en thee kunnen naar wens in de vergaderruimte geserveerd worden.
Wilt u bij de vergadering een lunch of borrel aanbieden? Ook dat is uiteraard mogelijk, onze gastvrijheid kent geen grenzen. 

Voor nadere informatie of specifieke wensen kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen:     013 505 06 63.

Binnenkort in CC Elckerlyc

Achter 't raadhuis 2
5081 BA Hilvarenbeek
013 - 505 06 63
info@elckerlyc.nu

OVER ELCKERLYC

Cultureel Centrum Elckerlyc biedt een sfeervol podium voor uiteenlopende activiteiten voor en door de inwoners van de Hilvarenbeek. Op het gebied van theater, muziek, swing, cabaret, dans, literatuur en film. De moderne accommodatie is ook beschikbaar voor o.a. zakelijke evenementen, informatiebijeenkomsten, borrels. Lees verder

© 2014 Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek