Di 28 januari 2020

Ga in gesprek met mensen die in hun leven met een bepaald vooroordeel te maken hebben (gehad). Ontdek wat er schuilgaat achter de eerste indruk van een dwarsligger, een weduwe of iemand met een levensbedreigende ziekte. Ongewoon Gewoon en de Bibliotheek Hilvarenbeek brengen de Levende Bibliotheek met levende boeken naar Cultureel Centrum Elckerlyc. Op dinsdag 10 maart luister je naar het verhaal achter de eerste indruk.

Hoe werkt de Levende Bibliotheek?

Bij de Levende Bibliotheek kies je van tevoren een levend boek, of boeken, waar je naar wilt luisteren en mee in gesprek wilt gaan. Vanaf 19.00 uur liggen er kaartjes klaar in de foyer van Elckerlyc. Je kiest het kaartje van een boek waar je naar wilt luisteren en je kiest ook het tijdstip. Zo ontdek je het bijzondere verhaal achter de eerste indruk. Het voornaamste doel van de Levende Boeken-avond is vooroordelen wegnemen.

Wil je meedoen?

De Levende Boeken avond Hilvarenbeek vindt plaats op dinsdag 10 maart in Cultureel Centrum Elckerlyc. Aanvang is vanaf 19.00 uur en deelnemen is gratis. Er zijn vijftien boeken en drie tijdstippen waarop je naar een levend boek kunt luisteren en met hem of haar in gesprek kunt gaan; om 19.45 uur, om 20.15 uur en om 20.45 uur.

De Levende Boeken avond wordt gehouden in het thema van de Boekenweek – Rebellen en dwarsdenkers.

© Cultureel Centrum Elckerlyc