Vr 20 januari 2023

We zijn erg verheugd dat het bestuur van Cultureel Centrum Elckerlyc dit jaar met maar liefst vijf nieuwe, enthousiaste leden uitbreidt! 

Jozef van der Aa woont in Hilvarenbeek. Werkt bij Tilburg University. Is zelf muzikant en actief in de kleinschalige podiumkunst met zijn Stichting Bon Artz.
Joyce Hamers
 woont in Oostelbeers. Is eigenaar van Maece Media en voormalig directeur van Sociaal Cultureel Centrum De Muzenval in Eersel. 
Marco Smulders woont in Hilvarenbeek. Werkt als kwartiermaker bedrijfsvoering bij de politie Zeeland-West-Brabant en is maatschappelijk zeer betrokken.
Sanna Weustink woont in Goirle. Ze is communitymanager van de Piushaven en voormalig directeur van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle.
Lieke van de Wouw woont in Hilvarenbeek. Is eigenaar van Must Bewind & Mentorschap en is zeer betrokken bij het Beekse verenigingsleven.

Samen met Frans Bruinsma, Hans Geeraets, Fred Hirdes en Marjolein Hoetelmans gaan ze aan de slag met de bestuurstaken van nu en richten ze een (verfrissende) blik op de toekomst. Binnenkort volgt hier meer informatie over!

© Cultureel Centrum Elckerlyc