Di 26 januari 2021

Heb je tijdens de lockdown in 2020 ook meegedaan aan de Berenjacht? Wij vonden het erg leuk om alle beren in de buurt op te sporen. En omdat we nu weer een tijdje thuis zitten willen we nu graag op…… prentenboekenjacht! Doen jullie ook mee?

GA JIJ MEE OP JACHT?

De Bibliotheek heeft een speciale prentenboekenjachtkaart gemaakt om het speuren nóg leuker te maken. Kun jij een prentenboek vinden met een kikker erop? Of met een letter S in de titel? Dan kun je die afstrepen op de kaart. Deze kaart is te vinden op www.facebook.com/bibliotheekhilvarenbeek. Ook kun je de kaart ophalen tijdens de openingstijden van de afhaalbieb Hilvarenbeek, maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 11.00 uur bij de ingang van C.C. Elckerlyc.

In heel het dorp staan verschillende boeken voor het raam. Kun jij ze vinden?

ZET OOK EEN BOEK VOOR JE RAAM!

Heb jij ook een prentenboek? Zet dit voor je raam! Geef het adres dan door aan de Bibliotheek Hilvarenbeek. Wij voegen jouw locatie toe aan de plattengrond, je kunt dit naar ons mailen lottehendrikx@bibliotheekmb.nl of doorgeven via facebook. Vraag ook of andere mensen dit doen! Dan wordt de jacht nog leuker.

Eventueel kun je ook zelf je locatie prikken op de gedeelde online kaart. Kijk op onze facebookpagina hoe je dit precies moet doen, hier vind je ook de link naar de plattegrond!

Heel veel succes en veel plezier!

© Cultureel Centrum Elckerlyc