Do 28 mei 2020

Hoewel er nog veel onduidelijkheid heerst en er diverse vragen zijn over hoe we straks in september onze theaterdeuren weer voor u mogen openen, willen we u toch alvast een inkijkje geven in alle voorstellingen en films die we komend seizoen voor u in petto hebben. Daarom hebben we besloten om op 1 juni een presentatiefilmpje toe te sturen aan al onze nieuwsbriefabonnees, waarin wij ons nieuwe programma aankondigen. Wij plaatsen dit filmpje ook op onze Facebookpagina en u vindt het onder dit nieuwsbericht. 

Het programma staat vanaf 1 juni ook online op onze website: www.elckerlyc.nu/programma
Noteert u deze datum alvast in uw agenda? 

Reserveren
Het reserveren van kaartjes is op 1 juni nog niet mogelijk, omdat we toch nog even willen afwachten hoe de status rondom het aantal toegestane bezoekers na de zomer zal zijn. Wel is het mogelijk om uzelf alvast op een wachtlijst te plaatsen. Zodra er dan meer bekend is, reserveren we de stoelen op basis van de wachtlijst. 

U kunt zich vanaf 1 juni via de link in het desbetreffende theaterprogramma of film enkel online inschrijven voor de wachtlijst door uw e-mailadres in te vullen en het aantal gewenste kaarten op te geven. U ontvangt dan t.z.t. van ons een bericht. 

Wij hopen u gauw weer te mogen ontvangen in Elckerlyc!

© Cultureel Centrum Elckerlyc