• Hans van der Sanden © Hubert Schollen

Wo 29 januari 2020


Hans van der Sanden, de algemeen manager van Cultureel Centrum Elckerlyc, gaat Elckerlyc verlaten. Vanaf 1 juni 2020 gaat hij aan de slag bij Stichting Cultuurcentra Oisterwijk Moergestel (COM). Hij wordt daar directeur van Cultuurcentrum Tiliander en Cultuurcentrum Den Boogaard.

Van der Sanden is door het bestuur van Stichting Elckerlyc in augustus 2013 aangesteld als algemeen manager van het destijds nieuwe culturele centrum in Hilvarenbeek. Hij wordt hier eindverantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering. In de afgelopen 7 jaar heeft de commercieel horecaondernemer samen met zijn team een bruisend, financieel gezond centrum neergezet dat niet meer weg te denken is uit Hilvarenbeek. Elckerlyc is van en voor de gemeenschap. Lokale initiatieven vinden er plaats, zoals de Beekse opera, HilverJazz, de Bikse talkshow en het PROMS-concert van de Koninklijke Harmonie Concordia. Maar ook regionale en landelijk bekende artiesten staan op het podium.

Met het vertrek van Van der Sanden verliest Elckerlyc iemand bij wie gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Hij wil dat gasten zich thuis voelen en dat ze nog eens terugkomen. En dat doen ze graag.

Het bestuur van stichting Elckerlyc gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe algemeen manager. De vacature zal begin februari opengesteld worden.

© Cultureel Centrum Elckerlyc