• “Duurzaamheid, onze verborgen impact”.

Een leefbare toekomst.

Verander de wereld, begin bij jezelf.

Het zal u niet ontgaan zijn dat er de laatste jaren veel aandacht gevraagd wordt voor het beter zorgdragen voor het klimaat zodat we een toekomstige aarde overlaten voor de generaties na ons.

In bijna al deze discussies gaat het over het gebruik windmolens, zonnepanelen, aardwarmte en het verminderen van fossiele brandstoffen en het overstappen op alternatieve energiebronnen. Veel van dit soort oplossingen zijn vaak kostbaar waardoor de meeste mensen niet in staat zijn om deze direct toe te passen.

In de bijeenkomst “een leefbare toekomst”, gaan we op zoek naar onze Verborgen Impact. Een verborgen impact omdat veel mensen zich hiervan niet bewust zijn wat voor zaken zij dagelijks kunnen aanpassen (eigenlijk zonder kosten) in hun leven die een enorme positieve invloed hebben op het klimaat en uzelf.

De spreker van de avond is Babette Porcelijn o.a. schrijfster van het boek “De Verborgen Impact”, zij neemt ons mee in een bewustwordingsproces van wat ieder individu kan betekenen voor de toekomstige klimaat…vandaar ook de ondertitel verander de wereld, begin bij jezelf.

De bijeenkomst wordt in de regio op meerdere plaatsen gehouden en is in Hilvarenbeek via een interactieve webinar te volgen. De toegang is gratis, alle geregistreerde bezoekers in Hilvarenbeek krijgen bij aanvang één gratis drankje.

Bekijk dit ook ook eens

Uitnodiging afscheid burgemeester Ryan Palmen

vr 29 maa

Uitnodiging afscheid burgemeester Ryan Palmen

© Cultureel Centrum Elckerlyc