Programma

oktober 2024

wo 09 okt

Noodzakelijk kwaad

René van Meurs

Deze voorstelling is uitverkocht! Wil je op de wachtlijst? Klik dan even door.

vr 18 okt

De kwaadste niet

Jochen Otten

Deze voorstelling is uitverkocht! Wil je op de wachtlijst? Klik dan even door.

november 2024

wo 20 nov

Weerlicht

Rob Scheepers

Deze voorstelling is uitverkocht! Wil je op de wachtlijst? Klik dan even door.

december 2024

za 07 dec

Hij komt, Hij komt!

Andy Marcelissen

Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

do 19 dec

Getekend

Marlon Kicken

Het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling. Zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen de lijnen ook iets aangescherpt worden.

januari 2025

vr 10 jan

Best Of 2

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige. Met zijn gevoel voor logica tackelt hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

do 30 jan

Doet u ook mensen?

Janneke de Bijl

'Doet u ook mensen?' is een voorstelling over de keerzijde van vriendschap en de hardheid van dierenliefde. Met als wezenlijke vragen: Hoe gaat het nu met de Hutu’s en de Tutsi’s? Kun je iemand redden die dood wil? En waar plaats je de uitroeptekens in je agenda?

februari 2025

za 01 feb

De Foute Liedjes Parade

Vuile Huichelaar

Masterclass alles vergeten! Met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot.

do 13 feb

Zoete Koek

Gerrie Smits

‘Zoete Koek’ is voor Gerrie zowel levensreddend als -bedreigend. Hij heeft diabetes type 1 en balanceert daardoor voortdurend op het koord van de juiste bloedsuikerspiegel. Hij zal altijd een tweestrijd hebben ten opzichte van deze heerlijke maar levensverkortende versnapering. Of geldt dat niet alleen voor mensen met suikerziekte?

maart 2025

do 27 maa

De Kringloper

Chris Verlaan

In ‘De Kringloper’ neemt Chris u mee naar zijn – voorheen rustige – omgeving van de kringloopwinkel, waarin hij ook daar niet kan ontkomen aan levensvraagstukken zoals de voordelen van solo-daten, het juiste moment van valeriaan gebruik, een cursus ‘gepest worden’ en de innerlijke angsthaas omarmen.

© Cultureel Centrum Elckerlyc