Met haar zestigste verjaardag in zicht is zangeres en acteur Angela Groothuizen nog altijd een brok creativiteit. Ze komt met een nieuw, meeslepend theaterprogramma waarin liedjes en anekdotes en elkaar afwisselen. Het publiek was enthousiast over haar vorige show in Elckerlyc. Zondagmiddag 7 april 2019, aanvang 14.30 uur. 

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een nieuwe show, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar. Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, dat is zonde van de tijd. Voorwaarts!

‘Lueke binge’ is de cryptische titel van haar nieuwe voorstelling. Die is afkomstig van haar twee dochters. Op een kaart die Angela vijftien jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters stond dat ze ‘lueke binge’ met hun moeder wilden doen. Ze waren nog niet zo goed in spelling, ze bedoelden ‘leuke dingen doen’.

De speeldatum stond eerder gepland op zaterdag 16 maart 2019. Deze datum is medio juni 2018 op verzoek van Angela, in verband met televisieverplichtingen, verplaatst naar zondagmiddag 7 april 2019. 

Bekijk dit ook ook eens

Karnavalskuzzèrt Koninklijke Harmonie Concordia

vr 22 feb & za 23 feb

Karnavalskuzzèrt Koninklijke Harmonie Concordia

Rauwkost – Opwaaiend stof

za 30 maa & zo 31 maa

Rauwkost – Opwaaiend stof

© Cultureel Centrum Elckerlyc