• Frank Cools & Florian de Schepper

Twee mensen op het podium. Een zanger (een hele goeie!) en een gitarist (een fantastische!). Meer is er niet nodig om dat prachtig repertoire van Charles Aznavour te doen glinsteren en fonkelen: La bohème, Hier encore, For me formidable, Emmenez- moi... En natuurlijk ook She en La mama ... en ... en ... en... 

In mei 2024 zou Le Grand Charles 100 geworden zijn. Omdat hij het niet meer kan, en zij het niet kunnen laten, beloven Cools & De Schepper u heel veel herkenning en nog meer verrassing. Eén gitaar en één stem: het lied in zijn puurste vorm!

Uit de pers:

Fijne weetjes, ontroerende en soms ook grappige verhalen, maar vooral: heerlijk gebrachte en soms zelfs virtuoze versies van liedjes die iedereen kan meeneuriën. Als je de kans krijgt om dit te zien, grijp ze!!
(Het Nieuwsblad)

Over Frank Cools:

Frank Cools stond als acteur en zanger in zowat elk theater in Vlaanderen en Nederland. Hij zong zowel chanson als smartlap, maakte heel wat jeugdvoorstellingen en stond als acteur vaak solo op het podium met klassieke teksten. Het liefst heeft hij niets in de zakken, niets in de mouwen, om zo tot een essentie te komen.

Over Florian de Schepper:

Florian De Schepper is klassiek gitarist, maar bekijkt zichzelf toch meer als een kameleon, een reizende troubadour die in folk en allerlei verschillende stijlen kan swingen als geen ander.

Bekijk dit ook ook eens

In de Gloria!

wo 16 okt

In de Gloria!

Gerard van Maasakkers

All By Myself - Milène

za 30 nov

All By Myself - Milène

Milène van der Smissen

Totolicious

zo 08 dec

Totolicious

(Matinee)concert

Een Ierse avond met Mannen van Naam

za 25 jan

Een Ierse avond met Mannen van Naam

Mannen van Naam

© Cultureel Centrum Elckerlyc