De Banditaas – drie mama’s met acht kinderen onder de acht – nemen je in hun goudeerlijke muzikale cabaretvoorstelling over het leven met jonge kinderen mee in een rollercoaster door roze en grijze wolken. Want in die tropenjaren is het nogal een uitdaging om je gezin met werk te combineren, je lief tevreden te houden, je sociale leven op peil te houden en er ook nog een beetje leuk uit te zien. Enigszins. 

Met herkenbare situaties, hilarische anekdotes en pakkende liedjes over opvoeding, (gebrek aan) seks, scheiden, loedermoeders en uitgezakte lichamen is dit een voorstelling die je gezien moet hebben. Want weet je: die andere ouders doen ook maar wat.  #maarjekrijgterwelveelvoorterug #ikteltotdrie #hetmoederschapisleukmaarjemoeterwelwatbijdrinken

U kunt uzelf middels uw e-mailadres online inschrijven voor de wachtlijst door op de bestellink te klikken. U kunt hier ook het aantal gewenste kaartjes opgeven. Zodra wij meer informatie hebben over het totale aantal verkoopplaatsen, ontvangt u van ons een bericht. 

Bekijk dit ook ook eens

Hunkert

za 31 okt

Hunkert

René van Meurs

Opgekropt staat netjes (try-out)

vr 13 nov

Opgekropt staat netjes (try-out)

Jochen Otten

BELG (tegen wil en drank)

za 28 nov

BELG (tegen wil en drank)

Bas Birker

Hoe dan?!

za 16 jan

Hoe dan?!

Christel de Laat

© Cultureel Centrum Elckerlyc