ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Sinds dit jaar gaan we op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on tour’. Voor u als publiek het beste van twee werelden. Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent dat stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft; bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

We hebben twee kanjers geselecteerd:

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Als Thjum Arts  het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Bekijk dit ook ook eens

Hunkert

za 04 dec

Hunkert

René van Meurs

Waar we gebleven waren

vr 21 jan

Waar we gebleven waren

Karin Bloemen en Cor Bakker

Focus

vr 11 feb

Focus

Rayen Panday

Naakt (try-out)

vr 22 apr

Naakt (try-out)

Gerrie Smits

© Cultureel Centrum Elckerlyc