• Dansschool Hilvarenbeek logoDe maatregelen vanuit het Ministerie van Justitie en Veiligheid rondom het coronavirus van de afgelopen tijd hebben ervoor gezorgd dat Dansschool Hilvarenbeek in overleg met ons ervoor heeft gekozen om deze dansvoorstelling te annuleren. 

Tijdens deze dansvoorstelling schitteren de leerlingen van Dansschool Hilvarenbeek in een unieke voorstelling welke elk jaar een wisselend en verrassend thema heeft.
Dansschool Hilvarenbeek is een groeiende dansschool onder leiding van dansdocente Meike Roberts. De lessen zijn voor jong en oud.
Meike geeft danslessen waarin hard gewerkt wordt, waar je jouw danstechnische vaardigheden vergroot en plezier hebben in samen dansen belangrijk is. 

Onlangs is Dansschool Hilvarenbeek gecertificeerd als erkende dansschool. De school voldoet aan de eisen, zoals gesteld in de Erkenningsregeling dans- en balletscholen van Dansbelang NBDO.
Niet alleen de school maar ook eigenaresse en dansdocente Meike Roberts is erkend en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor dansdocenten.
Meike vindt het belangrijk dat er een erkenningsregeling voor dansscholen en een kwaliteitsregister voor dansdocenten bestaat, zodat goede danseducatie wordt gewaarborgd!
Vooral in het culturele dorp Hilvarenbeek mag de danseducatie niet verloren gaan.

© Cultureel Centrum Elckerlyc