Beleef de betoverende onderwaterwereld van ‘De Kleine Zeemeermin’ in deze mini-musical! Leuk voor peuters vanaf 2 jaar.

Het zeepaardje is het verrassingsfeestje voor zeemeermin Raana haar zestiende verjaardag aan het voorbereiden. Want vorig jaar, toen ze voor het eerst boven water mocht kijken, is dat helemaal in de vissoep gelopen. Tijdens de voorbereidingen neemt het Zeepaardje ons mee in het bekende verhaal van toen....

De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 2 jaar.

De entreeprijs voor deze mini-musical is exclusief consumptie.

Theater Terra maakt al meer dan 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

Bekende voorstellingen van Theater Terra in grote zalen zijn ‘Kikker’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, ‘Peter Pan’ en ‘Rapunzel’. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

Bekijk dit ook ook eens

In Holland staat een huis

wo 11 okt

In Holland staat een huis

Dirk Scheele

Jeugdvoorstelling vanaf 7 jaar

zo 04 feb

Jeugdvoorstelling vanaf 7 jaar

Professor S.

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

wo 10 apr

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

© Cultureel Centrum Elckerlyc