De Liefde Wint is een voorstelling met liedjes en verhalen over waar het begon tot waar hij nu staat in het leven. Het bracht hem alles waar hij nooit over nagedacht had, het overkwam hem. Hij komt na een ongelooflijk avontuur weer thuis met genoeg om over te zingen en te vertellen.

Nol Havens, zanger van VOF de Kunst, heeft de afgelopen twee jaar naam gemaakt als soloartiest. In 2021 bracht hij het album ‘Doe mij maar alles’ uit waarvoor hij lovende kritieken kreeg. ‘Nog nooit waren de liedjes zo persoonlijk en recht uit het hart’, iets wat volgens Nol alleen kan met een zelfgeschreven soloalbum. En over zijn solo-optredens: ‘Havens is een goeie verhalenverteller’

Nol stond jarenlang met ‘VOF de Kunst & Erik van Muiswinkel’ op het podium en met cabaretière ‘Karin Bruers’ als haar muzikant en sidekick in de theatervoorstelling ‘Bruers haalt uit’. Podiumervaring genoeg om een lied te zingen en een mooi verhaal te vertellen.

Hij verkocht met ‘VOF de Kunst’ miljoenen platen in binnen- en buitenland, zong 8 jaar lang kinderliedjes in ‘Sesamstraat’ en ‘Nederlandse theaters’. Samenwerkingen met onder andere Annie M.G.Schmidt, Theun de Winter, Willem Wilmink, Ivo de Wijs en Frank van Pamelen brachten onvergetelijke liedjes voort.

Bekijk dit ook ook eens

PechaKucha in Beek

do 29 feb

PechaKucha in Beek

Derde editie

'Ons kent Ons' ik zet m'n masker af

wo 10 apr t/m wo 24 apr

'Ons kent Ons' ik zet m'n masker af

Karin Dirkx

Tango-XL

za 16 maa & zo 17 maa

Tango-XL

OOIT JONGENS - premièrevoorstelling

vr 05 apr

OOIT JONGENS - premièrevoorstelling

Frank van Osch & Jos van den Dungen

© Cultureel Centrum Elckerlyc