En door! was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog (die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts) realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen.

In haar nieuwe voorstelling En door! is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af.

De Bourgondische Brabantse Schijndelse is naast comédienne ook elke zaterdag te beluisteren op de radio met haar programma ‘Graat & De Laat’ en het gezicht van Omroep Brabant. Je zag haar ook op nationale televisie bij het koffiezetapparaat van ‘Toren C’, als assistente bij de ‘Jopie van Parlevlietshow’ en bij ‘Ook dat nog’. Mocht je haar tóch niet van de televisie kennen, ken je Christel wellicht als Babs wanneer ze mensen verbindt op de mooiste dag van hun leven!

En door!

Op de wachtlijst?
De voorstellingen zijn volledig uitverkocht, maar het is mogelijk om je op de wachtlijst te plaatsen. Als er dan kaarten retour komen, nemen wij contact met je op. 
Waag je kans en plaats jezelf op de wachtlijst voor 12 oktober of op de wachtlijst voor 13 oktober.

Bekijk dit ook ook eens

Stormbrein

za 28 okt

Stormbrein

Wouter Monden

Scheepers zet af

za 18 nov

Scheepers zet af

Rob Scheepers

Ietsertussenin

do 14 dec

Ietsertussenin

Peter van der Maas

Drift

do 25 jan

Drift

Christian van Eijkelenburg

© Cultureel Centrum Elckerlyc