‘Lekker gezellig’ is de titel van de derde theatershow Fabian Fabricius, een comedian die van humor om zijn autisme zijn handelsmerk maakte. Ook in deze voorstelling trotseert Fabian met zijn sympathieke, ontwapenende en vooral ook bange houding het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! En inspiratie voor een avondje keihard lachen. 

Want achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes.” 

Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn eerdere show 'Vlafeest' op Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was de comedian o.a. te gast bij ‘De Slimste Mens’, ‘Kopspijkers’, ‘De Vooravond’, ‘Spijkers met Koppen’, enz. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Bekijk dit ook ook eens

2636

wo 07 sep

2636

René van Meurs

Postnatale Expressie (try-out)

wo 12 okt

Postnatale Expressie (try-out)

Nienke Plas

Podiumbeest ONTSNAPT! (try-out)

za 15 okt

Podiumbeest ONTSNAPT! (try-out)

Mark van de Veerdonk

OK

vr 25 nov

OK

Daniëlle Schel

© Cultureel Centrum Elckerlyc