‘Fataal’ is een energieke musical over zinloos geweld, naar een boek van de populaire schrijfster Carry Slee. Hoofdpersoon is Milan van wie een droom aan barrels wordt geslagen als jongens hem te grazen nemen. Een aangrijpende voorstelling met prachtige songs en aanstekelijke dans. Zaterdag 6 oktober, 20.00 uur.

Het verhaal gaat over Milan, hij heeft een droom. Hij wil een club. Een club waar je op goede muziek van de beste DJ’s tot diep in de nacht kunt dansen. En hij wil trouwen met Sophie. Omdat Milan een vastbijter en een doorzetter is, gaat dat hem ook lukken. Binnen de kortste keren is de club een succes. Maar op een avond zijn er drie jongens die zich agressief gedragen. Ze worden de tent uitgezet en willen wraak. Ze wachten Milan op en slaan hem in elkaar. Zo komt Milan in een rolstoel terecht; hij zal nooit meer op z’n benen kunnen staan. Hoe komt hij over dat trauma heen, vallen al zijn dromen in duigen en zal de liefde voor Sophie standhouden? Een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde.

’Fataal’ was vorig jaar een succesvolle speelfilm met een scenario van Dick van den Heuvel en Jesse Bleekemolen. Nu brengt Homemade Productions de film als muziektheatervoorstelling naar het theater; gemaakt in de traditie van de Carry Slee musicals die Homemade eerder in de theaters bracht.

© Cultureel Centrum Elckerlyc