• Fred van Leer in Elckerlyc

Fred van Leer is misschien wel de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Nu ook live te zien op het podium in Elckerlyc. Met een show voor de dames: hilarisch, leerzaam en gezellig. Op vrijdag 14 september, aanvang 20.00 uur.

Fred van Leer was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Hij kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal, waar hij onder meer te zien is in ‘FIP’ (Freds Important People) en ’In bed met Fred’. Hij heeft bijna 300.000 volgers op Facebook en een half miljoen op Instagram. Duizenden enthousiaste vrouwen deden mee aan zijn workshops ’Leren van Fred’ op o.a. het LINDA.festival en Share a Perfect Day. En dat inspireerde Fred van Leer om het theater in te gaan. Zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer.

En nu dus in het theater. ‘Leer van Fred Live’ is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! ‘Leer van Fred Live’ wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do’s and dont’s wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.”

Bekijk dit ook ook eens

Jubileumviering

za 15 sep

Jubileumviering

Elckerlyc

Nienke Plas

vr 15 maa

Nienke Plas

Van de hak op de tak (try-out)

Andy & Melisa

za 20 okt

Andy & Melisa

Live on tour

Christel de Laat

vr 02 nov

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over?

© Cultureel Centrum Elckerlyc