• Fuad Hassen Elckerlyc 2018


Fuad Hassen kwam op 5-jarige leeftijd als vluchtelingenkind vanuit Eritrea naar Nederland. Het gezin leerde tijdens het Bossche carnaval Brabant kennen. Met die ervaring in het achterhoofd beklom hij later als cabaretier het podium. Op zaterdag 17 november staat hij in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

Fuad Hassen waagde in 2006 zijn eerste stappen op het stand-up podium, en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. "Fuad heeft bravoure en is een goede verteller", aldus de jury.

In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten en liet er een verpletterende indruk achter. Sindsdien was hij o.a. te zien op Paaspop, Lowlands, The Comedy Factory (RTL4), Bende Bij de Beesten (RTL 4), Comedy Explosion (Veronica), De Slimste Mens (NCRV), Hufterproef (EO) en Rare Jongens (VARA/BNN).

‘Held’ is zijn tweede avondvullende voorstelling. In deze show neemt Fuad de bezoeker mee, middels zijn typische laid-back comedystijl, in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. De pers over cabaretier: ‘Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is’ (De Volkskrant) en ‘Hassen blijft smaakvol, charmant en zonder verwijten’ (NRC).

Bekijk dit ook ook eens

Christel de Laat

vr 02 nov

Christel de Laat

Zijn daar nog vragen over?

Freek de Jonge

wo 28 nov

Freek de Jonge

De Suppoost (try-out)

Jochen Otten

vr 14 dec

Jochen Otten

Troosten

William Boeva

za 26 jan

William Boeva

Reset

© Cultureel Centrum Elckerlyc