Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

In 2003 speelt Hazes een van zijn laatste concerten, kort daarna overlijdt hij. Dit concert zal herinnerd worden als één van z’n meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet meer optimaal was, bracht hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en werd daarbij het hele concert lang bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezongen.

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen ruim 15 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten met ervaring in diverse toptributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. 

Onder de naam ‘Een avond met H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komt bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht.

Dit wil geen enkele Hazes fan en/of muziekliefhebber missen!!

Deze avond is zonder tribune.

Bekijk dit ook ook eens

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

do 06 jan

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

Vuile Huichelaar 7

Kerstconcert 2021

zo 19 dec

Kerstconcert 2021

Regionaal Senioren Orkest Midden-Brabant

© Cultureel Centrum Elckerlyc