In Opgekropt staat netjes zien we Tilburger Jochen Otten worstelen met een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten. In zijn poging om niet langer de goede vrede te bewaren, wringt hij zich in lachwekkende bochten. Want wat doe je als je beste vriend onaangekondigd zijn hond meeneemt als hij komt logeren? Of als iemand voordringt in de rij bij de Hornbach? Of te dichtbij staat tijdens een gesprek?   

Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een kwetsbaar relaas met ongekend veel grappen. Het is tijd om niets meer op te kroppen. Tijd om er tegenin te gaan. Met gestrekt been. 

Over Jochen Otten:

Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Hij studeerde aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg, maar voor de klas staan is niet zijn ding. Het grote publiek kent Jochen o.a. van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters, de serie en film Mees Kees en de film Belladonna’s.


De pers over de voorstelling Troosten:

“IJzersterke stand-up over keiharde emotie.” – Theaterkrant ****

 “Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht en diepgaand.” – Cabaret.nl ****

Op vrijdag 13 november speelt Jochen zijn try-outs in Elckerlyc om 19.00 en 21.00 uur.

Bekijk dit ook ook eens

Hunkert

za 31 okt

Hunkert

René van Meurs

BELG (tegen wil en drank)

za 28 nov

BELG (tegen wil en drank)

Bas Birker

Hoe dan?!

za 16 jan

Hoe dan?!

Christel de Laat

Ik, Daphne Gakes

za 30 jan

Ik, Daphne Gakes

Daphne Gakes

© Cultureel Centrum Elckerlyc