• Jochen Otten Sluipschutters Elckerlyc

De roots van Jochen Otten liggen in Tilburg, maar hij groeide op in Loon op Zand. Stond als leraar Nederlands voor de klas, maar cabaret bleek toch echt zijn ding. Met zijn zevende show ‘Troosten’ is hij op vrijdag 14 december te zien en te horen in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

Met zijn eerste voorstelling ‘In Levenden Lijve’ won Jochen in 2003 in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs en stond hij in de finale van Leids cabaretfestival.

Daarna maakt Jochen nog zes programma’s die door publiek en pers goed ontvangen werden. Otten geniet inmiddels bekendheid als een van de Sluipschutters, een sketchprogramma op tv met een flinke scheut satire. Hij is verder te zien in films en tv-series zoals Mees Kees. Belladonna’s. Jochen Otten leerde het vak aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Het Parool was lovend over zijn nieuwste show: ‘Jochen Otten toont zich in Troosten feller en assertiever dan ooit. Een doordacht en doortimmerd programma’.

Bekijk dit ook ook eens

William Boeva

za 26 jan

William Boeva

Reset

Rob & Emiel

za 02 feb

Rob & Emiel

Onderweg (12+ jaar)

Nienke Plas

vr 15 maa

Nienke Plas

Van de hak op de tak (try-out)

Onze vriendschap, dat ben ik

vr 12 apr

Onze vriendschap, dat ben ik

Toine van Rongen en Cesar Moerman

© Cultureel Centrum Elckerlyc