• O'G3NE in Elckerlyc Hilvarenbeek jubileumfeestje

Cultureel Centrum Elckerlyc bestaat op 15 september 2018 vijf jaar en we vieren dit spectaculaire jubileumfeestje graag samen met u! 

Niemand minder dan cabaretier Mark van de Veerdonk, de getalenteerde Mr. Marten en Lisa van Nes vanuit Impresariaat Kunsten (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en de geweldige zangeressen van O'G3NE treden tijdens deze feestavond voor u op. U komt toch ook? 

De zaal is zonder tribune. De entreeprijs is inclusief een glaasje bubbels (aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt).

Cabaretier Mark van de Veerdonk
Cabaretier Mark van de Veerdonk
Mr. Marten (Impresariaat Kunsten)
Mr. Marten (Impresariaat Kunsten)

Mr. Marten

Mr. Marten is een singer-songwriter die zijn Engelstalige liedjes achter de piano schrijft. Met herkenbare invloeden vanuit de funk, rock en jazz weet Marten steeds weer verrassende songs te creëren. Zoals het een echter mister betaamd, zingt Marten graag over de liefde. Maar ook alledaagse gebeurtenissen spelen een belangrijk thema in zijn muziek. Met up-tempo nummers krijgt hij zo de voeten van de vloer en met zijn ballads toont hij ook zijn gevoelige kant. 
Benieuwd naar een voorproefje? Bekijk dan hieronder de uitvoering van ‘Suit up’ tijdens het Nieuwsjaarsconcert in Het concertgebouw.

Lisa van Nes

De jonge singer-songwriter Lisa van Nes is er één om in de gaten te houden. En als je haar hoort, geloof je je oren meteen! Van de kleine liedjes waar haar stem soms even breekt, tot de stevige songs waar ze weet uit te halen met een vol geluid… ze weet je te grijpen en niet meer los te laten. Ze neemt haar publiek mee naar een plek waar de zon schijnt, het gras naar een nieuw seizoen ruikt en je lekker eten met fijne mensen deelt. Zo’n plek waar je gewoon thuis bent.

Lisa van Nes (Impresariaat Kunsten)
Lisa van Nes (Impresariaat Kunsten)

Bekijk dit ook ook eens

Fred van Leer

vr 14 sep

Fred van Leer

Leer van Fred live

FC de Rebellen Team Olympia

za 16 feb

FC de Rebellen Team Olympia

Bram van der Vlugt

za 09 maa

Bram van der Vlugt

Vogel (try-out)

Andy & Melisa

za 20 okt

Andy & Melisa

Live on tour

© Cultureel Centrum Elckerlyc