• RSO

In navolging van de zeer succesvolle concerten in Kerstsfeer in de jaren vóór het coronatijdperk zal het jarige RSO Midden-Brabant in 2022 weer een Kerstconcert verzorgen in Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter het Raadhuis 2, 5081 BA, Hilvarenbeek. Het concert is op zondagmiddag 18 december 2022 en begint om 14.00 uur. De kaartjes kosten € 12,50. 

Tijdens dit concert zullen vooral bekende melodieën te beluisteren zijn die speciaal voor dit orkest zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Natuurlijk is het programma in de sfeer van de tijd van het jaar en zult u in Kerststemming gebracht worden door de prachtige, toegankelijke muziek van dit ruim 75-koppige orkest, aangevuld door sfeervolle lichtbeelden. U hoort die middag hoe breed het repertoire is van het RSO Midden-Brabant, waarbij alle instrumenten van dit bijzondere orkest aan bod komen. Na eerdere concerten van dit orkest gaven toehoorders aan een “André Rieu-gevoel” te krijgen van het optreden! 

Dit jaar bestaat het RSO Midden Brabant 30 jaar en dat alleen al motiveert ze extra om net voor Kerst een bijzonder concert te geven als afsluiting van het jubileumjaar. 

Dit “thuisconcert” van het RSO Midden-Brabant is zeker de moeite van het komen luisteren waard. Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een zeer ontspannen culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u precies één week vóór Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen. 

Bezoek de website van het orkest voor meer info: www.rsomiddenbrabant.nl 

Bekijk dit ook ook eens

The Ride to Bohemia (premièreconcert)

za 16 jul

The Ride to Bohemia (premièreconcert)

Orkest Orventus

Part Twelve

za 26 nov

Part Twelve

Back to the Country (Savannah)

Zald'mHebbe!

za 10 dec

Zald'mHebbe!

Gerard van Maasakkers

© Cultureel Centrum Elckerlyc