Laura Langens is schrijver van vier prentenboeken, organiseert transformerende evenementen en coacht anderen. Ze leeft haar droomleven, heeft het al honderden mensen geleerd en wil het jou ook met heel veel liefde doorgeven. Op donderdag 7 september stapt ze daarom de theaterzaal van Elckerlyc in. 
Laura gaat je meenemen langs de rode draad van je leven. We maken een uitstapje naar jouw innerlijke kind. Want wie is dat meisje of jongen? Hoe bouw je een conditionering op? En hoe werkt ons brein? 
Vanuit het innerlijk kind volgen we de rode draad naar het moment waar je nu staat. Wie ben je? Wat wil je in het leven? En ben je tevreden met de manier waarop je je tijd indeelt?

Tenslotte maken we nog een uitstapje naar de toekomstige versie van jou. We gaan niet in de toekomst kijken, maar gaan wel een beslissing maken over hoe jij terug wil kijken op je leven. Elk leven heeft namelijk een deadline. 

Het is een avond in het theater waarin jij informatie ontvangt, geïnspireerd wordt en gemotiveerd wordt om een nieuwe stap te zetten in het leven.

Kaartverkoop
Bestel je kaarten voor deze avond via: https://lauralangens.nl/theatershow/

Aanvang theaterzaal: 20.00 uur.

Bekijk dit ook ook eens

OERsterk

vr 19 jan

OERsterk

Richard de Leth

Super Magic 6+

vr 27 okt

Super Magic 6+

Steven Kazàn & Jamie

Cees en de Wolf 6+

vr 06 okt

Cees en de Wolf 6+

Cees van Kempen

Sport kijken voor een weergaloos leven

za 06 apr

Sport kijken voor een weergaloos leven

Filemon & Lammert

© Cultureel Centrum Elckerlyc