• Leonie Meijer Elckerlyc 2018

Leonie Meijer heeft in het theater de ideale plek gevonden voor haar liedjes. ‘Hier.’ is de titel van haar derde theatertournee. Inspiratie voor deze show vond zij onder meer in een reis die ze maakte door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten. Leonie Meijer staat op zaterdag 3 november in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

De zangeres trok in haar eentje met een auto door staten als Kentucky, Georgia en Mississippi en natuurlijk Tennessee met country-hoofdstad Nashville. De thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. In deze show neemt Leonie Meijer de bezoeker mee naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel.

Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen optreden hetzelfde is.  De titel ‘Hier.’ is ontleend aan het feit dat iedereen vanuit zijn eigen gezichtspunt altijd hier is, nooit daar. Je kan jezelf nooit verlaten.

Beluister hier alvast haar nieuwste single 'All that is beautiful'

Bekijk dit ook ook eens

MDTC Presenteert

vr 29 jun & vr 17 mei

MDTC Presenteert

Piep Orkest, Muziek Theater Orkest en Project Orkest

100% Hollands

za 22 sep

100% Hollands

Leonard Cohen Tribute band

za 29 sep

Leonard Cohen Tribute band

Koninklijke Harmonie St. Caecilia Mheer

zo 07 okt

Koninklijke Harmonie St. Caecilia Mheer

Verrassende Otmoetingen

© Cultureel Centrum Elckerlyc