Lisa Portengen toerde 8 jaar met haar succesvolle theatertour Smart&Sexy én theatrale lezingen door heel Nederland en is terug met een exclusieve theatertour: Wat Zou Liefde Doen?

Ze is auteur van het boek ‘Het regent geluk’ en coacht al jarenlang vele sprekers in het traject ‘Maak met mij jouw lezing’. Met haar nieuwe One Woman Show ‘Wat Zou Liefde Doen?’ staat ze klaar om opnieuw het podium te betreden en velen te inspireren met haar humor, muziek en praktische inzichten.

We zijn vaak gewend om beslissingen te nemen vanuit ons praktisch denkende hoofd. Hoe zou de wereld eruitzien als we meer vanuit ons hart durfden te leven? Onze tijd minder zouden verdoen met angstgedachten, zoals: kan ik dit wel? Is dit wel goed voor mij? Wat vinden anderen hiervan?

Tijdens deze inspirerende en muzikale avond laat Lisa je zien hoe je de vraag "Wat zou liefde doen?" praktisch kunt toepassen in alledaagse situaties: in de keuzes voor jezelf, als single of in je relatie, op je werk, op straat, en zelfs bij de bakker. Het wordt tijd dat we gaan stralen en genieten! En deze avond wordt een feestje! 

Lisa zingt, vertelt verhalen en neemt je mee op een theatrale reis vol inzichten over het mooiste onderwerp ooit: De liefde. 

Ontdek de impact van de krachtigste vraag die je jezelf kunt stellen: "Wat Zou liefde Doen?" Of je nu geconfronteerd wordt met uitdagingen of verlangt naar meer liefde en verbinding in je leven, deze bijzondere One Woman Show bied je de inspiratie en praktische tools om deze cruciale vraag te omarmen en vanuit je hart te leven. Liefde biedt altijd het meest liefdevolle antwoord, de zachtste oplossing en opent oneindige, sprankelende mogelijkheden. Liefde is de sterkste kracht.

Lisa studeerde aan de Akademie voor Kleinkunst en is een veelzijdige professional en ondernemer. Als voormalig oprichter van de community Smart&Sexy begon ze haar sprekerscarrière en inspireerde ze velen met haar theatrale lezingen, waarmee ze tien jaar heeft getoerd. 

© Cultureel Centrum Elckerlyc