Een avond waarbij de Hilvarenbeekse schrijver Kees van Aert zijn nieuwe boek Thrillerspoor zal presenteren. Afgelopen jaren heeft Kees van Aert 4 psychologische thrillers uitgebracht, welke zich allemaal afspelen in Brabant. De Pionnenschuiver (2018), Requiem Aeternam (2019), Charlatan (2020) en zijn laatste thriller Binnenrot (2021) zijn allemaal te lenen bij Bibliotheek Hilvarenbeek.

Met Thrillerspoor daagt hij de lezers uit om een raadsel op te lossen.

In een speurtocht door Brabant, vanuit je luie stoel en aan de hand van aanwijzingen in de 4 reeds verschenen thrillers kun je het raadsel oplossen. “Makkelijk? Nee, beslist niet maar ook samen met vrienden het mysterie kraken is fascinerend als je van lezen en puzzelen houdt “ volgens Kees van Aert.

Tijdens het literair café zullen de bezoekers meegenomen worden in de 4 verhalen en onder het genot van een hapje en een drankje zal burgemeester Evert Weijs de oplossing van het raadsel in ontvangst nemen. Deze oplossing blijft tot 1 april volgend jaar het best bewaarde geheim van Hilvarenbeek. En degene die de code weet te kraken, maakt kans op 10.000 euro!

© Cultureel Centrum Elckerlyc