• Chocolat


Voor wie van zoetigheid houdt, maar ook tegen pittig kan: Chocolade. Het is de titel van een beroemd boek en een succesvolle film. Het mysterieuze verhaal in een Frans dorpje wordt nu door Maet Hout Staet als een toneelstuk op de planken gezet. Er zijn drie voorstellingen, twee ’s avonds (aanvang 20.00 uur) en een op zondagmiddag (aanvang 14.30 uur)

Het verhaal speelt zich af in een vriendelijk Frans dorpje voor, waar de tijd heeft stilgestaan. Waar de mensen gesteld zijn op rust. Totdat Vianne met haar dochter Anouk er een chocolaterie opent. Met haar magische gave om voor iedereen de juiste chocola te kiezen, bevrijdt ze de mensen van hun ingedutte rust.

De verborgen verlangens van de dorpelingen komen naar boven. Niet iedereen smelt voor Vianne.

De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze frisse wind. Als de riviermensen verschijnen slaat de romantiek en de passie toe, maar ook het vuur.

Kom, laat je verleiden door de smaak van liefde en ….. Chocolade.
Toneelstuk en film zijn gebaseerd op de bestseller Chocolat (1999) van de Engelse schrijfster Joanne Harris. Ze heeft een Engelse vader en een Franse moeder. Ze groeide bij haar grootouders in Yorkshire die een snoepwinkel hadden.

Bekijk dit ook ook eens

Bram van der Vlugt

za 09 maa

Bram van der Vlugt

Vogel (try-out)

Medisch Centrum Best

zo 24 maa

Medisch Centrum Best

Miryanna van Reeden, Arijan van Bavel e.v.a.

© Cultureel Centrum Elckerlyc