In verband met de aangescherpte adviezen en maatregelen vanuit het Ministerie van Justitie en Veiligheid rondom het coronavirus, zijn wij genoodzaakt High School Musical van Musicalhuis die gepland staat op zondag 17 mei te annuleren en indien mogelijk te verplaatsen naar een andere datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, informeren we onze bezoekers via onze communicatiekanalen.

De voorstelling op zondag 17 mei wordt gespeeld door de leerlingen van 12 tot 16 jaar.
Er is geen pauze in de voorstelling. Duur: maximaal 60 minuten.

Het verhaal van deze musical gaat over scholieren van de East High School die kunnen meedoen aan verschillende clubs: het basketbalteam, de schaakclub of de dramaclub. Hoofdrolspelers Troy en Gabriëlla kiezen voor de Musicalclub, tot ieders verbazing! Iedereen doet zijn best om Troy en Gabriëlla uit elkaar te houden zodat de twee vrienden niet kunnen optreden.

Maar… de twee talenten zetten alles op alles om te schitteren tijdens het eindoptreden. Bovendien zijn de sluwe Sharpay en haar broer Ryan ook van plan de hoofdrollen te krijgen. En om dat voor elkaar te krijgen zijn ze tot alles in staat..

De musical wordt op de planken gezet door leerlingen van het Musicalhuis. Gedurende de lessen en repetities kruipen de leerlingen, tussen de 8 en 18 jaar, in de rol van de spelers uit de gelijknamige film. Samen met dansdocente Meike Roberts, theaterdocente Anke Spieringhs en zangdocente Margret Engel zorgen ze ervoor dat je kunt genieten van High School Musical!

De leerlingen worden begeleid door de docenten van Musicalhuis:

Meike Roberts (Dansschool Hilvarenbeek); Anke Spieringhs (Theaterschool Hilvarenbeek); Margret Engel (Zangschool Hilvarenbeek).

Bekijk dit ook ook eens

Shrek de Musical

za 29 mei & zo 30 mei

Shrek de Musical

Musicalhuis

© Cultureel Centrum Elckerlyc