• Rob Scheepers Elckerlyc Hilvarenbeek


Na een jaar te hebben overgeslagen en op veler verzoek is Rob Scheepers weer terug met zijn razend populaire nieuwjaarsconference. Actuele zaken en onderwerpen die ons bovenmatig bezighouden neemt de cabaretier scherp en met humor op de hak.

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers (44) geboren en getogen in Sterksel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land toerde is het nu weer tijd voor een nieuwjaarsconference onder de rivieren, traditioneel afgesloten met een weekbespeling in het Parktheater Eindhoven.

Over ‘Scheepers checkt uit’: Waarom schreeuwt iedereen tegenwoordig zo? Doe eens lief.We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of zullen we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren?

Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen………..

“De timing van Rob Scheepers - niet onbelangrijk bij cabaret - is perfect” en “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)

Bekijk dit ook ook eens

Niets te verliezen

vr 27 sep

Niets te verliezen

Soundos

Dat is goed gelukt!

do 03 okt

Dat is goed gelukt!

Annick Boer

Love is Wonderful (try-out)

vr 11 okt

Love is Wonderful (try-out)

Karin Bruers

Gelooft niet álles wat op internet staat

vr 18 okt

Gelooft niet álles wat op internet staat

Guido Spek

© Cultureel Centrum Elckerlyc