In navolging van de zeer succesvolle concerten in Kerstsfeer in de afgelopen jaren zal het RSO Midden-Brabant ook in 2020 weer een Kerstconcert verzorgen in Elckerlyc. Het concert wordt gegeven op zondagmiddag 20 december 2020 en begint om 14.00 uur. 

Tijdens dit concert zullen vooral bekende melodieën te beluisteren zijn die speciaal voor dit orkest zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Natuurlijk is het programma in de sfeer van de tijd van het jaar en zult u in kerststemming gebracht worden door de prachtige, toegankelijke muziek van dit ruim 75-koppige orkest, aangevuld door sfeervolle lichtbeelden. U hoort hoe breed het repertoire is van het RSO Midden-Brabant, waarbij alle instrumenten van dit bijzondere orkest aan bod komen.

Behalve de eigen solisten zullen ook weer gastmuzikanten te horen zijn. Na eerdere concerten van dit orkest gaven toehoorders aan een “André Rieu-gevoel” te krijgen van het optreden!

Dit “thuisconcert” van het RSO Midden-Brabant  is zeker de moeite van het komen luisteren waard. Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een zeer ontspannen culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al op de laatste zondag vóór Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen.

Bezoek de website van het orkest voor meer info: www.rsomiddenbrabant.nl

U kunt uzelf middels uw e-mailadres online inschrijven voor de wachtlijst door op de bestellink te klikken. U kunt hier ook het aantal gewenste kaartjes opgeven. Zodra wij meer informatie hebben over het totale aantal verkoopplaatsen, ontvangt u van ons een bericht. 

Bekijk dit ook ook eens

Jubileumconcert 25 jaar!

zo 04 okt

Jubileumconcert 25 jaar!

Becadans

50 jaar café Bolle Jan

za 12 dec

50 jaar café Bolle Jan

Met o.a. Danny Froger

Hits from Heaven

vr 15 jan

Hits from Heaven

Eddy Zoëy & band

In concert

vr 05 maa

In concert

Ernst Jansz & band

© Cultureel Centrum Elckerlyc