In navolging van de zeer succesvolle concerten in Kerstsfeer in de afgelopen jaren zal het RSO Midden-Brabant ook in 2021 weer een Kerstconcert verzorgen in Elckerlyc. 

Tijdens dit concert zullen vooral bekende melodieën te beluisteren zijn die speciaal voor dit orkest zijn gearrangeerd door dirigent Maarten Jense. Natuurlijk is het programma in de sfeer van de tijd van het jaar en zult u in kerststemming gebracht worden door de prachtige, toegankelijke muziek van dit ruim 75-koppige orkest, aangevuld door sfeervolle lichtbeelden. U hoort hoe breed het repertoire is van het RSO Midden-Brabant, waarbij alle instrumenten van dit bijzondere orkest aan bod komen.

Behalve de eigen solisten zullen ook weer gastmuzikanten te horen zijn. Na eerdere concerten van dit orkest gaven toehoorders aan een “André Rieu-gevoel” te krijgen van het optreden!

Dit “thuisconcert” van het RSO Midden-Brabant  is zeker de moeite van het komen luisteren waard. Samen met de vaste fans bent u verzekerd van een zeer ontspannen culturele middag vol bekende melodieën, waardoor u al op de laatste zondag vóór Kerst zult onderdompelen in de zo gezellige, gemoedelijke, vreedzame wereld die dit feest probeert uit te stralen.

Bezoek de website van het orkest voor meer info: www.rsomiddenbrabant.nl

Bekijk dit ook ook eens

Hazes tributeband

za 02 apr

Hazes tributeband

Een avond met H6

© Cultureel Centrum Elckerlyc