Saboteurs

“Ik herinner me de totale paniek toen ik besefte in hoeveel gevaar ik was.
Ik had nooit gedacht dat het zo uit de hand zou lopen.
Ik heb geprobeerd ze tegen te houden, maar ze luisterden niet.
Ik kon niemand vertrouwen op het ruimteschip.”

Welkom bij de eerste burger-ruimtevlucht naar de Mars-kolonie. In het ruimteschip zitten verschillende mensen, allemaal zenuwachtig om naar Mars te gaan. Alles lijkt goed te gaan, totdat er iemand vermoord wordt. Wat volgt is een zenuwslopende race tegen de klok om de saboteurs te vinden. Maar hoe vind je saboteurs als iedereen verdacht is?

Deze voorstelling is geïnspireerd op het populaire spel “Among Us”. De personages zijn bedacht door de spelers en het verhaal is geschreven door Anke Spieringhs.

Fantasialand

“Welkom in Fantasialand! Hier kun je je fantasie de vrije loop laten. Al jarenlang is Fantasialand een wereld vol wonderen. Kom lekker binnen en ga in de spannendste achtbanen, bezoek de mooiste sprookjesbossen en ontmoet de gekste clowns! En in april 1996 opent de nieuwe attra-”

Oh, wacht even. Dit is een oude reclametekst van het pretpark! Volgens de directrices kan het er prima mee door. En dat is juist het probleem… De attracties van Fantasialand zijn versleten en veel van de personeelsleden ook. De directrices van het pretpark stelen het geld, waardoor het slecht gaat met het pretpark. Kan het personeel het pretpark nog redden voordat het moet sluiten?

Het verhaal is bedacht door Anke Spieringhs en de personages zijn bedacht door de leerlingen.

Bekijk dit ook ook eens

Cees en de Wolf 6+

vr 06 okt

Cees en de Wolf 6+

Cees van Kempen

Super Magic 6+

vr 27 okt

Super Magic 6+

Steven Kazàn & Jamie

Job & Jette

zo 03 dec

Job & Jette

Rauwkost

© Cultureel Centrum Elckerlyc