• Palmen-

Uitnodiging afscheid burgemeester Ryan Palmen

Na negen jaar neemt onze burgemeester afscheid van Hilvarenbeek. In april start hij als burgemeester van de gemeente Horst aan de Maas. Ter gelegenheid van zijn afscheid organiseren we twee speciale bijeenkomsten waarin u persoonlijk afscheid kunt nemen. De gemeenteraad neemt afscheid van de burgemeester in zijn vergadering van donderdag 28 maart. U bent hier van harte welkom op de publieke tribune.

Bijeenkomst in de ochtend

Voor onze oudere inwoners hebben wij in de ochtend een mooi programma voorbereid. U kunt uw gratis kaartje hiervoor reserveren via www.cultureelcentrumelckerlyc.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens het avondprogramma, maar wij wijzen u erop dat hier geen gelegenheid is om te zitten.

Vrijdag 29 maart 2019 van 11.00 – 13.00 uur

in Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter ‘t Raadhuis 2, Hilvarenbeek

Bijeenkomst in de avond

Voor onze inwoners organiseren wij een feestelijk afscheid met muziek en optredens. U hoeft hiervoor geen kaartje te reserveren.

Vrijdag 29 maart 2019 van 20.00 – 00.00 uur

in Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter ‘t Raadhuis 2, Hilvarenbeek

Kadotip

Wilt u iets voor de burgemeester meenemen? Neem dan geen wijn of bloemen mee, maar een VVV-cadeaubon. U doet de burgemeester vooral een plezier door een bedrag over te maken aan Stichting Benjamin Diessen, bankrekeningnummer NL11RABO0173660703 (www.benjamindiessen.nl), onder vermelding van ‘houdoe burgemeester’.

Vragen en contact

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan gerust contact met ons op via (013) 505 8300 of afscheidburgemeester@hilvarenbeek.nl. Wij zien u graag op 29 maart!

Bekijk dit ook ook eens

Human Library

di 19 maa

Human Library

Bibliotheek Hilvarenbeek en Ongewoon Gewoon

© Cultureel Centrum Elckerlyc