Ze stonden een keer eerder op de planken van het Beekse theater tijdens een echte Ladies Night. Dat succes smaakte bij vele dames naar meer! Daarom komen de koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weer naar Hilvarenbeek. En na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan!
Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. 

De dames richten zich in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied. Ze verheugen zich op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met hen meezingen.  

Al meer dan tien jaar maken deze twee de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. Welke vrouwen of mannen neem jij mee naar Elckerlyc? Want mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Bekijk dit ook ook eens

Jungleprinter

za 21 jan

Jungleprinter

Zoutmus

Niet wat je denkt

vr 17 maa

Niet wat je denkt

Beth & Flo

© Cultureel Centrum Elckerlyc