Het grote eindfeest van het jubileumprogramma tien jaar WasKo! Een feestje met alle gastmuzikanten uit de afgelopen jaren. Wat dacht je van Henk en Harm, Fabienne, Frenky, Harry en vele anderen.

2010
Vier jonge mannen, in de bloei van hun leven, blakend van het zelfvertrouwen, vol energie, enthousiasme, inmiddels enige muziekervaring, en… grootse plannen! WasKo (met een ‘K’) begint in kleine cafeetjes met medleys en eigen versies van Top 2000 hits. Soms even wennen, maar met ontzettend veel plezier en iedere keer iets beter.

2020/2021
Vier (iets minder) jonge mannen, inmiddels een stuk meer ervaring, veel gespeeld, veel gezien, ongelooflijke dingen meegemaakt, avonturen beleefd, feest gevierd, nog steeds vol energie en met veel enthousiasme, van bruiloften tot festivals en van Hilvarenbeek tot Srebrenica. Pim, Harm, Niels en Paul; 4 vrienden op 1 podium.

U kunt uzelf middels uw e-mailadres online inschrijven voor de wachtlijst door op de bestellink te klikken. U kunt hier ook het aantal gewenste kaartjes opgeven. Zodra wij meer informatie hebben over het totale aantal verkoopplaatsen, ontvangt u van ons een bericht. 

Bekijk dit ook ook eens

Hazes tributeband

za 17 apr

Hazes tributeband

Een avond met H6

Uitvoering MDT-Collectief

vr 04 jun

Uitvoering MDT-Collectief

MDT-Collectief

© Cultureel Centrum Elckerlyc