• William Boeva

Hij is klein van stuk – pakweg 140 cm hoog – maar dat compenseert hij helemaal met zijn rappe mond: William Boeva. Deze Vlaamse cabaretier maakt in eigen land furore en wil nu ook de Nederlandse zalen veroveren met zijn nieuwe show ‘Reset’. Op zaterdag 26 januari te zien in Elckerlyc, aanvang 20.00 uur.

De grappigste dwerg van de Lage Landen wordt hij wel genoemd. Van zijn lengte maakt hij een deugd. Zijn debuutvoorstelling ‘Megalomaan’ zorgde voor uitverkochte zalen in Vlaanderen. ‘De combinatie van zelfspot en openhartigheid maakt deze jonge comedian bijzonder’, schreef (NRC). En de Vlaamse krant De Standaard gaf de in Antwerpen geboren William Boeva vier sterren voor zijn voorstelling ‘Reset’.

In zijn nieuwe show ziet Boeva dat na het succes alles is veranderd. Maar is hij zelf veranderd?

Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen. 

Bekijk dit ook ook eens

Rob & Emiel

za 02 feb

Rob & Emiel

Onderweg (12+ jaar)

Nienke Plas

vr 15 maa

Nienke Plas

Van de hak op de tak (try-out)

Onze vriendschap, dat ben ik

vr 12 apr

Onze vriendschap, dat ben ik

Toine van Rongen en Cesar Moerman

© Cultureel Centrum Elckerlyc