Voor de pauze zullen een aantal orkesten zich presenteren met een afwisselend programma, waaronder het Projectorkest en het MTO. Het Project Orkest gaat een afwisselend programma brengen. Ze laten diverse muzikale smaken horen, van majestueuze klanken rond middeleeuwse taferelen van King Arthur, naar de gevoelige en bekende Disney filmtune van Elton John "can you feel the love tonight" tot eigentijdse popmuziek en bekende tv songs.

Na de pauze zal de de gevorderde groep van Theaterschool Hilvarenbeek het toneelstuk Suikersmokkel spelen. De voorstelling Suikersmokkel speelt zich af in een nabije toekomst waarin een suikerbelasting van 1000% is ingesteld in Nederland. Er ontstaat in het grensgebied een levendige smokkelhandel met suiker. 

Nostalgisch Hotel Hilvarenbeek vormt het podium voor een belangrijke bijeenkomst van de Smokkelbende van Mister Nobody, het meesterbrein achter de smokkelaars. Suikersmokkel is een spannende voorstelling waarbij allerlei spionnen, geheim agenten, hotelmedewerkers en smokkelaars verwikkeld raken in een bloedstollend spelletje zoals in de films van James Bond en Quentin Tarantino. 

Speelduur met pauze ca. 1 uur en 45 minuten.

Bekijk dit ook ook eens

Anne

vr 24 maa t/m zo 26 maa

Anne

Rauwkost

KidsPop

zo 02 apr

KidsPop

Monique Smit

Waar waren we gebleven

wo 12 apr

Waar waren we gebleven

Karin Bloemen en Cor Bakker

© Cultureel Centrum Elckerlyc