• Yoga Concert

Yogadocent Annalie Vermeer en muziekduo Inês Lacerda & Fran van Lysebettens verzorgen een yogales met live muziek in de theaterzaal van Elckerlyc. Na dit luisterconcert dat om 19:30 begint kom je gegarandeerd helemaal ontspannen thuis. Na afloop nodigen we je uit om samen te genieten van een rustgevende kop thee. 

De les wordt verzorgd door Annalie Vermeer: bewegingsdeskundige, kindertherapeut en ervaren yogadocent bij Centrum Silentio Diessen. Als moeder van 3 zoons geeft yoga haar inspiratie, waarbij ze met aandacht en enthousiasme iedereen tot bewegen en bewustzijn aanzet. Haar 4-jarige Hatha-yoga opleiding volgde ze bij Hans het Hart van de Blikopener in Tilburg. In een sessie van 75 minuten begeleidt ze de lichaam en geest naar stilte en ontspanning.

Inan Inan is een duo bestaande uit Inês Lacerda & Fran Van Lysebettens. Beiden zijn klassiek getrainde muzikanten (percussie en zang) die graag buiten de lijntjes van hun métier kleuren. Dit doen ze door experiment, empirisch artistiek onderzoek en co creatie met niet-muzikanten. Op deze manier creëert Inan Inan een eigenzinnige eclectische wereld door hun verschillende sterktes en achtergronden te combineren.

Als programma nemen ze je graag mee op een serene reis door klassieke muziek: van het verleden tot het heden. Via muziek willen ze graag contact maken met de deelnemers en de innerlijke zelf.

We vragen je om het volgende mee te nemen:

- Yogamatje

- Eventueel deken/trui voor de ontspanningsoefening

Yoga Concert
Yoga Concert
Yoga Concert
Yoga Concert

Bekijk dit ook ook eens

The flow of life

wo 25 sep

The flow of life

Marjolein Berendsen & Geronimo Snijtsheuvel

Het Grootste Cadeau

do 17 okt

Het Grootste Cadeau

Charlotte van der Pluijm

All By Myself - Milène

za 30 nov

All By Myself - Milène

Milène van der Smissen

Wat Zou Liefde Doen?

vr 28 maa

Wat Zou Liefde Doen?

Lisa Portengen

© Cultureel Centrum Elckerlyc