Zoutmus speelde tijdens de previewavond op 20 mei in Elckerlyc en komt terug met hun voorstelling Jungleprinter! Een voorstelling in de tweede versnelling met muziek, sceyenes en geen ellenlange potjes monopoly. 

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

De speelduur van de voorstelling is nog niet bekend.

Jungleprinter van Zoutmus is vernieuwend, hilarisch, absurdistisch, muzikaal en gelukkig zijn mijn tanden niet in de fik gevlogen van het lachen. Maar spierpijn heb ik wel.
★★★★★ (theaterparadijs)

Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed.
★★★★ (De Volkskrant)

Bekijk dit ook ook eens

Niet wat je denkt

vr 17 maa

Niet wat je denkt

Beth & Flo

© Cultureel Centrum Elckerlyc