Veelgestelde vragen

Om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden hebben wij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Staat je vraag en antwoord hieronder niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 013 - 505 06 63 of info@elckerlyc.nu 
Wij helpen je graag!

Kaarten bestellen

Voor de eerste reservering in ons kaartverkoopsysteem is een registratie vereist. De e-tickets worden naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd (let op eventuele spelfouten).

Het bestelproces werkt eenvoudig en stap voor stap. Mocht je er tijdens het bestelproces toch niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!​

Ik ben verhinderd voor de voorstelling/film, wat nu?

Indien je verhinderd bent is het mogelijk tot uiterlijk twee weken vóór de voorstelling of film je kaart(en) te retourneren bij een medewerker aan de bar. Bij het retourneren van kaartjes binnen 14 dagen voor de voorstelling/film geven wij geen geld terug. 
Ben je onverwachts verhinderd op de voorstellings- of filmavond? Ook dan geven we geen geld terug. 

Reserveren via smartphone of tablet

Het is mogelijk om via een tablet of smartphone kaarten te reserveren. Je kunt daarbij ook zelf jouw plaatsen selecteren.

Betalen

Online: 
Bij online reserveringen kun je betalen met iDEAL. Daarnaast is het handig om te weten dat je ook online kunt betalen met de PodiumCadeaukaart.

Aan de bar van Elckerlyc:
Aan de bar in de foyer van Elckerlyc kun je betalen met contant geld, een pinpas en de PodiumCadeaukaart. 

E-tickets

De e-tickets worden naar het (bij ons bekende) e-mailadres gestuurd. Jouw e-tickets kun je zelf thuis printen of je toont ze op jouw smartphone. Bij de theaterdeur van Elckerlyc worden de e-tickets vooraf gescand.

Geen e-tickets ontvangen? Controleer dan altijd even de map 'ongewenste e-mails' in jouw mailbox. Indien ze daar onvindbaar zijn, neem dan contact op met info@elckerlyc.nu 

Hoe download ik de e-tickets op mijn smartphone?

Zorg ervoor dat de app 'Wallet' op je smartphone staat (meestal standaard) en open de e-mail met de tickets op je smartphone. Klik vervolgens onder de tekst ‘Download je e-tickets op je smartphone’ op de link van het e-ticket en het e-ticket wordt geladen in de app.

Voorstelling geannuleerd

Het programma is onder voorbehoud. Indien een voorstelling of film wordt geannuleerd, brengen wij onze bezoekers hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering wordt het aankoopbedrag gerestitueerd.

Kan ik mijn jas ophangen?

Elckerlyc beschikt over een onbewaakte garderobe tijdens voorstellings-, en filmavonden. Wij adviseren je om jouw waardevolle spullen mee te nemen naar de Rabotheaterzaal. Gebruik van de garderobe is gratis.

© Cultureel Centrum Elckerlyc