Veelgestelde vragen

Om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden hebben wij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld. Staat uw vraag en antwoord hieronder niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 013 - 505 06 63. Wij helpen u graag!

QR-codes scannen van posters en flyers

Onze posters en flyers zijn sinds kort voorzien van een QR-code. Door het scannen van de code met uw smartphone komt u rechtstreeks uit bij het online bestelformulier van Elckerlyc. Het werkt heel eenvoudig! Open de camera van uw smartphone (dus géén QR-reader-app) en richt de camera op de code. U wordt direct doorgestuurd naar de link via uw internetbrowser (safari, FireFox, chrome etcetera). 

Kaarten bestellen

Voor uw eerste reservering in het nieuwe kaartverkoopsysteem is uw registratie vereist. In verband met de privacywetgeving nemen wij geen gegevens over uit het oude kaartverkoopsysteem. De e-tickets worden naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd.

Het bestelproces werkt eenvoudig en stap voor stap. Mocht u er tijdens het bestelproces toch niet helemaal uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag!​

Reserveren via smartphone of tablet

Het is mogelijk om via een tablet of smartphone kaarten te reserveren. U kunt daarbij ook zelf uw plaatsen selecteren.

Betalen

Online: 
Bij online reserveringen kunt u betalen met iDEAL. Daarnaast is het handig om te weten dat u ook online kunt betalen met de PodiumCadeaukaart.

Aan de bar van Elckerlyc:
Aan de bar in de foyer van Elckerlyc kunt u betalen met contant geld, uw pinpas en de cadeaubon van Elckerlyc.

E-tickets

De e-tickets worden naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd. U kunt uw e-tickets zelf thuis printen of u kunt ze op uw smartphone tonen. Bij de theaterdeur van Elckerlyc worden de e-tickets vooraf gescand.

Heeft u uw e-tickets niet ontvangen? Controleer dan altijd even de map 'ongewenste e-mails' in uw mailbox. 

Hoe download ik de e-tickets op mijn smartphone?

Zorg ervoor dat de app 'Wallet' op uw smartphone staat (meestal standaard) en open de e-mail met de tickets op uw smartphone. Klik vervolgens onder de tekst ‘Download je e-tickets op je smartphone’ op de link van het ticket en het ticket wordt geladen in de app.

Kaarten ruilen

Indien u verhinderd bent is het mogelijk tot uiterlijk twee weken vóór de voorstelling of film uw kaart(en) te ruilen. U kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling/film. Er wordt € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Er wordt geen geld geretourneerd. 
Het terugbrengen van kaarten geldt niet voor groepsreserveringen.

Voorstelling geannuleerd

Het programma is onder voorbehoud. Indien een voorstelling of film wordt geannuleerd, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering wordt uw geld gerestitueerd.

Kan ik mijn jas ophangen?

Elckerlyc beschikt over een onbewaakte garderobe tijdens voorstellings-, en filmavonden. Wij adviseren u om uw waardevolle spullen mee te nemen naar de Rabotheaterzaal. Gebruik van de garderobe is gratis.

© Cultureel Centrum Elckerlyc