• https://www.youtube.com/watch?v=Rz09bZHe_VI

Di 06 oktober 2020

Opening

Cultureel Centrum Elckerlyc zal open blijven voor vaste huisgenoten, bijeenkomsten en reserveringen die binnen de huidige richtlijnen gebruik maken van zaal faciliteiten zoals bijvoorbeeld de Bibliotheek, de Werckwinckel, de prikpost en de docenten van het muziekcollectief. Waar mogelijk zal het centrum eerder in de avond sluiten.

Horeca

Vanaf donderdag 15 oktober 2020 is de bar in de foyer van Elckerlyc gesloten. Dit betekent dat bezoekers aan de bar geen consumpties kunnen bestellen. 

Voorstellingen

Cultureel Centrum Elckerlyc wil duidelijkheid geven aan haar bezoekers die een ticket hebben geboekt voor een film en/of theatervoorstelling de komende weken. In overleg met producenten is besloten om alle voorstellingen voor de komende twee weken (t/m 31 oktober en het eerst volgende meetmoment door de overheid inzake de huidige maatregelen) te annuleren en waar mogelijk te verplaatsen naar een later moment. Op 31 oktober bekijken we opnieuw de situatie.

Mede door de huidige maatregelen zoals sluiting horeca en aangepaste bezoekersaantallen geen kwalitatief product bieden waar bezoekers nu recht op hebben.

© Cultureel Centrum Elckerlyc