Organisatie

Stichting Elckerlyc kent een bestuur en een aantal medewerkers. Het bestuur verantwoordt het door haar gevoerde beleid en beheer aan gemeente Hilvarenbeek.  Daarnaast zijn er meer dan 50 enthousiaste, creatieve en gastvrije vrijwilligers actief als gastvrouw of –heer, in de programmacommissie, op het gebied van PR, in de techniek en in het bestuur.

Organisatie

Hanneke de Kroon Elckerlyc team

Hanneke de Kroon

Horecamedewerker

“Met veel plezier werk ik bij Cultureel Centrum Elckerlyc. Ik heb gezellige collega’s, waarmee het fijn samenwerken is.  De verschillende optredens en voorstellingen maken het werk afwisselend en de bibliotheek, MDTC en de KBO zorgen ervoor dat er iedere dag leven in de brouwerij is. Dus, kom eens gezellig naar Elckerlyc.”

Wennie Koendering Elckerlyc team

Wennie Koendering

Horecamedewerker

"Het is een gezellig en spontaan team waarmee ik mag werken. Het omgaan met de mensen en de diversiteit aan activiteiten en voorstellingen die in Elckerlyc plaatsvinden kan ik me helemaal in vinden.
Ik zou zeggen stap gerust eens binnen voor een kopje koffie om te proeven van de gemoedelijke sfeer die u aantreft in het mooie Elckerlyc."

Angelina van Rijn Elckerlyc team

Angelina van Rijn

Horecamedewerker

“Het omgaan met verschillende mensen en de afwisselende werkzaamheden vind ik erg leuk aan mijn baan bij Elckerlyc. We hebben een prettig team, er is een fijne sfeer en ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in ons mooie Elckerlyc!"

Sophia de Bruijn

Sophia de Bruin

Horecamedewerker

"Werken bij Elckerlyc is dynamisch, divers en verrassend. Elk weekend is er weer wat anders te doen, waardoor je met veel verschillende mensen werkt. Wat het ook heel leuk maakt! 
Het is werken in de horeca met een leuke en verrassende draai eraan. Daarnaast werk ik in een gezellig team en kunnen we goed samenwerken om zo van Elckerlyc voor ieder een thuis te maken".

Tuur van Gorp Elckerlyc team

Tuur van Gorp

Horecamedewerker

"Als muzikant kwam ik voor het eerst in aanraking met Cultureel Centrum Elckerlyc, een sfeervol centrum waar ik erg fijn mijn hobby kan beoefenen. 
En nu werk ik ook met erg veel plezier bij het CCE in een erg leuk team. 'Elckerlyc, daar voel je je thuis' en dat is waar we met z'n allen voor staan."

Merijn van Hulten Elckerlyc team

Merijn van Hulten

Horecamedewerker

‘Werkzaam zijn bij de Elkerlyc is een plezierig bijbaantje. Naast een afwisselend programma, werk ik graag met het Elcerlyc-team. Ook is de sfeer in het gebouw fijn om te zijn en te werken. Dus komt u maar snel langs om deze sfeer te proeven!

Loes Verhoeven Elckerlyc

Loes Verhoeven

Administratie

"Als medewerkster administratie werk ik voornamelijk achter de schermen. Het is prettig om deel uit te maken van het hele enthousiaste team en zo een bijdrage te mogen leveren aan de cultuur in Hilvarenbeek."

Nicky Elckerlyc

Nicky Faasen

Communicatie & programmering

"Ik ondersteun het gezellige team van Elckerlyc op de afdeling marketing-communicatie en als lid van de programmacommissie. Samen de inwoners van Hilvarenbeek verrassen en laten genieten van de diversiteit van cultuur, dat is mijn drijfveer."

Bestuur

  • Frans Bruinsma – voorzitter
  • Fred Hirdes – secretaris
  • Tim Verspaandonk - penningmeester
  • Stance Peeters – vice voorzitter
  • Marjolein Hoetelmans - bestuurslid
  • Jan Willem Verhoeven - bestuurslid
  • Hans Geeraerts - bestuurslid

Het bestuur van de Stichting Elckerlyc is onbezoldigd. 

© Cultureel Centrum Elckerlyc