Organiseren

Elckerlyc beschikt over diverse vergaderzalen. Naast de Rabotheaterzaal en de Ensemblezaal zijn er kleinere zalen voor maximaal 12 personen, allen voorzien van klimaatbeheersing..

Elckerlyc heeft verschillende voorzieningen en apparatuur in huis om het gebruik van de door u gehuurde ruimte zo optimaal mogelijk te maken, zoals wifi, beamers met scherm, flip-overs, katheder. Daarnaast kunnen we technische ondersteuning geven bij een presentatie of vergadering. Koffie en thee kunnen naar wens in de vergaderruimte geserveerd worden.

Wilt u bij de vergadering een lunch of borrel aanbieden? Ook dat is uiteraard mogelijk, onze gastvrijheid kent geen grenzen. 

Voor nadere informatie of specifieke wensen kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met ons via info@elckerlyc.nu

Mogelijkheden

Vergaderzaal Elckerlyc Hilvarenbeek

Vergaderen

Elckerlyc beschikt over diverse representatieve vergaderzalen. 
Alle voorzieningen en apparatuur zijn in huis om het gebruik van de door u gehuurde ruimte zo optimaal mogelijk te maken, zoals wifi, beamers met scherm, flip-overs, katheder. Daarnaast kunnen we technische ondersteuning geven bij een presentatie of vergadering. Koffie en thee kunnen naar wens in de vergaderruimte geserveerd worden.
Wilt u bij de vergadering een lunch of borrel aanbieden? Ook dat is uiteraard mogelijk, onze gastvrijheid kent geen grenzen. 

Foyer Elckerlyc Hilvarenbeek

Aangeklede borrel

De foyer is de centrale plaats in Elckerlyc. Met zijn lange bar en gezellige zitjes is de foyer de perfecte locatie voor een aangeklede borrel, om uw evenement of vergadering op informele wijze af te sluiten. 

Congres organiseren Elckerlyc Hilvarenbeek

Congressen

Voor uw congres, symposium, workshop of seminar is Elckerlyc in Hilvarenbeek de perfecte locatie. Ons moderne, multifunctionele gebouw, op een steenworp afstand van Tilburg, beschikt over alle faciliteiten die voor u nodig zijn. 

De theaterzaal biedt ruimte voor 260 tot 700 personen, de ensemblezaal heeft 70 zitplaatsen. Heeft uw congres ook workshops? Dan heeft Elckerlyc kleine zaaltjes ter beschikking, allen voorzien van klimaatbeheersing. Een borrel kunt u houden in onze foyer, die geschikt is voor 60 tot 200 personen. 

Theaterdiner Elckerlyc Hilvarenbeek

Theaterdiner

Wilt u een totaalbeleving organiseren voor uw gasten? Dan is een theaterdiner in de Rabotheaterzaal van Elckerlyc de beste keuze. Ons moderne, multifunctionele gebouw, op een steenworp afstand van Tilburg, beschikt over alle faciliteiten die voor u nodig zijn. Indien gewenst denken wij graag met u mee over de perfecte invulling op het podium. 

Rabotheaterzaal stoelen Elckerlyc

Bedrijfsuitje

Wilt u uw team trakteren op een mooie beleving? Denk eens aan een theateravond in Elckerlyc. We programmeren van september tot en met juni een divers aanbod aan voorstellingen en films. Wilt u zelf bepalen wie er komt optreden tijdens uw bedrijfsuitje? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Intiem concert

Wilt u een concert organiseren in een intieme setting? Elckerlyc beschikt over een 'Huiskamer' die perfect aansluit bij deze sfeer. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Afghaanse dineravond - Stichting Bouw een school in Herat
"Met ruim 100 bezoekers was de Afghaanse Diner Avond voor de School in Herat een groot succes! Cultureel Centrum Elckerlyc heeft bewezen dé huiskamer te zijn voor bijzondere ontmoetingen. Dankzij bijdragen van onze gasten, burgemeester Ryan Palmen en wethouders Bernd Roks en Jan van Doormaal, RABO-bank Hart van Brabant én Cultureel Centrum Elckerlyc is een netto resultaat geboekt van € 2.650,-. Inclusief premie van Wilde Ganzen bedraagt het eindresultaat van de dineravond € 4.000,- voor de afbouw van de school! Sultan Ahmad Fayaz en zijn Afghaanse familie en vrienden hebben een culinaire topprestatie geleverd. We kijken met voldoening terug op een bijzondere, informatieve, smaakvolle, maar vooral hartverwarmende avond."

© Cultureel Centrum Elckerlyc