Programma

juni 2020

vr 05 jun

MDT-Collectief

Op 5 juni is er in Elckerlyc een MDT-uitvoering door de orkesten en popbands.

za 06 jun

Zoals verwacht loopt alles anders (try-out)

Omdenken

'Omdenken' is helaas geannuleerd.

za 20 jun & zo 21 jun

Dansschool Hilvarenbeek

Tijdens deze dansvoorstelling schitteren de leerlingen van Dansschool Hilvarenbeek in een unieke voorstelling welke elk jaar een wisselend en verrassend thema heeft.

september 2020

za 05 sep

UNSEXED

OldenHermanns

Het cabaretduo Oldenhermanns gaat in 'Unsexed' op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n-roll van de zandbakrand.

zo 13 sep

Koffieconcert

KlarinetNsemble

Het koffieconcert van het KlarinetNsemble is inmiddels een mooie traditie. Het gezelschap staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de uitvoering van bijzondere arrangementen en originele werken.

di 22 sep

Over-leven met autisme!

Prikkels!

Na het succesvolle ‘Luisteren naar Autisme’ in 2018 komt Autismebewust met een avond over prikkels en autisme. Dinsdag 22 september in Elckerlyc.

oktober 2020

za 10 okt

Subtropique

De Fransse Eijkel

De cabaretgroep met de meest vreemde naam is zonder twijfel De Fransse Eijkel. Ja, met tweemaal een s. Achter die naam gaan Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg schuil die cabaret van het aanstekelijke en absurdistische soort maken.

januari 2021

vr 15 jan

Hits from Heaven

Eddy Zoëy & band

De laatste jaren zijn ons veel grote muziekhelden ontvallen. Zoals Prince, George Michael, David Bowie, Avicii, Aretha Franklin, Freddie Mercury, Michael Jackson, Whitney Houston, Tom Petty e.v.a. De Eddy Zoëy Band houdt hun grote muzikale erfenis levend met het concert 'Hits from Heaven'.

maart 2021

vr 26 maa t/m zo 28 maa

Suffragette

Rauwkost

Suffragette vertelt het waargebeurde verhaal de strijd voor vrouwenrechten en vooral voor het vrouwenkiesrecht. De spelers van Rauwkost maken er een stoere, intense maar ook lieve muziektheatervoorstelling van.

© Cultureel Centrum Elckerlyc