Programma

december 2021

za 04 dec

Hunkert

René van Meurs

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de voorstelling geannuleerd. Wij hebben op dit moment nog geen vervangende datum.

zo 19 dec

Kerstconcert 2021

Regionaal Senioren Orkest Midden-Brabant

In navolging van de zeer succesvolle concerten in Kerstsfeer in de afgelopen jaren zal het RSO Midden-Brabant ook in 2021 weer een Kerstconcert verzorgen in Elckerlyc. Het concert wordt gegeven op zondagmiddag 19 december 2021 en begint om 14.00 uur.

wo 22 dec

Kerstfeest

Theaterschool Hilvarenbeek

In deze vrolijke kerstvoorstelling komen de leukste liedjes van “De Kerstboom Spreekt” van VOF De Kunst voor. De voorstelling wordt gespeeld door de basisschoolgroep van Theaterschool Hilvarenbeek.

januari 2022

do 13 jan

The Mauritanian

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.

vr 21 jan

Waar we gebleven waren

Karin Bloemen en Cor Bakker

Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

februari 2022

za 05 feb

Wie slaapt er op de bank ?

Arijan van Bavel Theater van de klucht

Een doldwaze komedie vol met Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij!

vr 11 feb

Focus

Rayen Panday

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

maart 2022

vr 25 maa t/m zo 27 maa

Suffragette

Rauwkost

Suffragette vertelt het waargebeurde verhaal de strijd voor vrouwenrechten en vooral voor het vrouwenkiesrecht. De spelers van Rauwkost maken er een stoere, intense maar ook lieve muziektheatervoorstelling van.

april 2022

za 02 apr

Hazes tributeband

Een avond met H6

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair.

wo 06 apr

Défano Holwijn Live

Défano Holwijn

Défano Holwijn is een zeer populaire influencer, YouTuber, rapper, presentator en acteur. In ‘Défano Holwijn live' neemt hij de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven.

vr 22 apr

Naakt (try-out)

Gerrie Smits

In deze try-outvoorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

za 23 apr

Ik, Daphne Gakes

Daphne Gakes

In 2020 kwam haar gelijknamige boek uit. Bekend van o.a. Linda TV. Nu is ze voor het eerst te zien in Elckerlyc.

mei 2022

vr 13 mei t/m zo 15 mei

Confusio

De 3e Beekse opera

De 3e Beekse opera exclusief te zien in Elckerlyc.

september 2022

vr 30 sep

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

Vuile Huichelaar 7

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen.

november 2022

OK

vr 25 nov

OK

Daniëlle Schel

Daniëlle Schel is een cabaretière, actrice en zangeres. Ze studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Theater Academie, ging als actrice aan de slag en won in 2017 de publiekprijs van het Amsterdamse Kleinkunstfestival. .

© Cultureel Centrum Elckerlyc