Programma

maart 2024

do 07 maa

Speelfilm: The Tango Lesson

Het is weer tijd voor een film! Dit keer The Tango Lesson speciaal in aanloop naar de Tangoconcerten op 16 & 17 maart.

vr 08 maa

Internationale Vrouwendag

Op vrijdag 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Ook in Hilvarenbeek vragen we deze dag aandacht voor gelijke rechten, kansen en vrijheid voor vrouwen, ongeacht gender, geloof, leeftijd of sekse. De feiten laten helaas nog steeds zien hoe belangrijk het is om hieraan aandacht te blijven besteden.

zo 10 maa

Tango Workshop

Benieuwd hoe het is om zelf de prachtige Argentijnse Tango te dansen? In de aanloop naar de Tango-concerten op 16 en 17 maart wordt er een Tango-workshop georganiseerd. Hierin leer je de beginselen van de Argentijnse Tango. Het zal je verbazen wat je in korte tijd kunt leren.

zo 10 maa

Tango Salon

Vooruitlopend op de Tango-concerten op 16 en 17 maart wordt er een Tango-salon georganiseerd, die in de wijde omtrek bekend wordt gemaakt. Je wordt ontvangen door het tangodanspaar Stefan&Marian dat borg staat voor een heerlijke middag Argentijnse tango dansen. Beginners en gevorderden zijn van harte welkom.

za 16 maa & zo 17 maa

Tango-XL

Theatraal concert van het KlarinetNsemble o.l.v. Maarten Jense m.m.v. Huub de Bruijn (zang), Annemieke Corstens (viool), Tijn van Es (dans), Tuur van Gorp (percussie), Stefan&Marian (tangodanspaar), Koor en Werckwinkel. Een concert dat een lust voor het hart, oor én oog is.

vr 22 maa t/m zo 24 maa

Don't call it home

Rauwkost

Rauwkost maakt van de voorstelling 'Don't call it home' en fascinerend verhaal over een tijdelijke opvangplek voor jongeren.

do 28 maa

Onder de Blote Hemel

Het is weer tijd voor een film!

april 2024

di 02 apr

Prikkels!

Over-léven met autisme

Prikkels! Autismebewust presenteert een avond over hoe te leven met alles wat de zintuigen de hele dag door prikkelt. Een inspirerende avond door een vakinhoudelijk expert en een ervaringsdeskundige moeder. Tickets € 1,80 inclusief een kop koffie of thee.

vr 05 apr

OOIT JONGENS - premièrevoorstelling

Frank van Osch & Jos van den Dungen

De première: - O O I T J O N G E N S -

za 06 apr

Sport kijken voor een weergaloos leven

Filemon & Lammert

Leer alles wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. Deze avond is voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet.

zo 07 apr

Spits je oren!

KHC van 1839

Hartverwarmend, liefdevol en speels Meedoe-concert voor de hele familie.

wo 10 apr

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

wo 10 apr t/m wo 24 apr

'Ons kent Ons' ik zet m'n masker af

Karin Dirkx

Karin Dirkx is 18 jaar professioneel actief als entertainer, comédienne, gastvrouw en presentatrice, voor zeer uiteenlopende gezelschappen. Ze staat voor het eerst in Het Theater met haar One Woman Show. Een show van humor naar huilen en lachen om het leven. Veel interactie. Een positieve sfeer en thuisgevoel. Ben jij erbij?

vr 12 apr

Buiten de Lijntjes

Piepschuim

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel die hebben de afgelopen tijd niet uitgehaald. We hebben ook helemaal geen feiten nodig. We hebben verhalen nodig. Maar wat is het verhaal van ons klimaat?

do 25 apr

Holy Spider

Het is weer tijd voor een film!

mei 2024

do 16 mei

Aftersun

Sally Potter

Het is weer tijd voor een film!

oktober 2024

do 03 okt

PechaKucha in Beek

Vierde editie

Na een succesvolle eerste, tweede en derde editie staat editie 4 van de Beekse PechaKucha op de agenda van Elckerlyc: donderdag 3 oktober 2024. Verwacht een avond luisteren én vooral genieten van tien enthousiaste verhalenvertellers over de meest uiteenlopende onderwerpen.

vr 18 okt

Jochen Otten - Try Out

Jochen Otten

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende ijzersterke stand-up stijl.

© Cultureel Centrum Elckerlyc