Programma

september 2019

vr 20 sep

Ons maakt ons zo mooi

Theatergroep Hoofdzaak

Hoe maak je de buitenwereld duidelijk hoe het is om met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) door het leven te gaan? Door het vertellen van hun eigen verhaal over miscommunicatie, frustraties en mogelijkheden, onmacht en moed.

november 2019

vr 08 nov & za 09 nov

HuidHonger

Rauwkost

Rauwkost maakt met HuidHonger een intense theatervoorstelling over het thema kindermishandeling. Klein, intiem en zeer respectvol gebracht. Geschikt vanaf 12 jaar.

december 2019

za 07 dec t/m za 14 dec

De Gelaarsde Poes

Maet Hout Staet

Na de succesvolle voorstellingen Moord in de Kerststal en Snorro, presenteert Maet Hout Staet ‘De Gelaarsde Poes’ van het Ro Theater. Een humoristische theatervoorstelling voor de hele familie, met toneel, dans en muziek.

maart 2020

zo 01 maa

Heel Holland Lacht

Arijan van Bavel e.v.a.

Een vette knipoog naar ‘Heel Holland Bakt’, dat is de nieuwe klucht van Arijan van Bavel e.a. onder de titel ‘Heel Holland Lacht’. En zoals in eerdere voorstellingen valt er ook deze keer weer volop te lachen met het dolkomische spel van het Theater van de Klucht.

vr 27 maa t/m zo 29 maa

Suffragette

Rauwkost

Suffragette vertelt het waargebeurde verhaal de strijd voor vrouwenrechten en vooral voor het vrouwenkiesrecht. De spelers van Rauwkost maken er een stoere, intense maar ook lieve muziektheatervoorstelling van.

© Cultureel Centrum Elckerlyc