Kaartverkoop

Kaartverkoop 
U kunt kaarten bestellen voor voorstellingen en films via het bestelformulier op de website van Eckerlyc of tijdens openingsuren aan de bar van Elckerlyc. Betaling aan de kassa is mogelijk contant, via pin of met een Elckerlyc-cadeaubon. Betaling via de website is uitsluitend mogelijk via het Ideal-betalingssyteem. Na betaling ontvangt u in alle gevallen een e-ticket (inclusief stoelnummer) voor de betreffende voorstelling/film. 
Uw e-ticket wordt voor aanvang van de voorstelling aan de deur van de Rabotheaterzaal gescand.

Kaarten ruilen/tegoedbonnen
Indien u verhinderd bent is het mogelijk tot uiterlijk twee weken vóór de voorstelling of film uw kaart(en) te ruilen. U kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling/film of u ontvangt een tegoedbon van Elckerlyc. Deze bon is onbeperkt geldig. Voor de uitgifte wordt € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Er wordt geen geld geretourneerd. De geldige tegoedbonnen zijn ook te gebruiken als betaalmiddel bij uw bestelling voor het nieuwe seizoen. Het terugbrengen van kaarten geldt niet voor groepsreserveringen.

Voorstelling geannuleerd 
Het programma is onder voorbehoud. Indien een voorstelling of film wordt geannuleerd, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering wordt uw geld gerestitueerd.

© Cultureel Centrum Elckerlyc