Kaartverkoop

Welkom bij Cultureel Centrum Elckerlyc Hilvarenbeek! De kaartverkoop voor seizoen 21/22 is gestart 

Theaterprogramma

Om de foyer en onze Rabobankzaal zo optimaal mogelijk (mede volgens de richtlijnen van het RIVM) te placeren is de capaciteit aangepast aan de toegestane aantallen.

  • Voor iedere voorstelling of bijeenkomst is het verplicht te reserveren.
  • Voor alle voorstelling t/m 31 december 2021 worden de kaarten voor de Rabotheaterzaal ongeplaceerd verkocht.
  • Voorstelling uitverkocht ? Vanwege de huidge 1,5 meter maatregelen verkopen wij nu nog geen volledige zalen voor de voorstellingen t/m december 2021. Als de 1,5 meter maatregel verdwijnt komen er extra tickets beschikbaar voor uitverkochte voorstellingen.
  • Bij binnenkomst word je ticket gescand en krijg je een plaats toegewezen, dit om ook tijdens de inloop voldoende afstand van andere bezoekers te houden.
  • Indien je een rolstoel-/ mindervalideplaats wenst, vragen we je dit naast je reservering van via een aparte mail (info@elckerlyc.nu), aan ons door te geven.

Algemene informatie over gekochte kaarten in de corona periode

Heb je een kaartje gekocht voor een theater- of filmvoorstelling die door de coronamaatregelen niet doorging? Je hebt van ons persoonlijk bericht gehad dat de kaarten geldig blijven en wij bij het hervatten van het programma de voorstellingen gaan inhalen. Check ook de spambox in je e-mailaccount. Heb je geen bericht ontvangen? Kun je niet op de nieuwe datum? Stuur dan een e-mail naar info@elckerlyc.nu onder vermelding van naam en ordernummer en we helpen je graag.

Kaartverkoop online

Bij online reserveringen kun je betalen met iDEAL. Daarnaast is het handig om te weten dat je ook online kunt betalen met de PodiumCadeaukaart.

Na betaling van je online reservering ontvang je een e-mail met een pdf-bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de voorstelling, print het uit of bewaar het op je smartphone, en neem het mee naar de voorstelling. Let op: door de instellingen van sommige e-mailaccounts, kan het zijn dat de e-tickets in de spambox binnenkomen. 

Aan de deur van de zaal wordt de barcode gescand van het e-ticket, je smartphone. De unieke barcode van een e-ticket kan maar één keer gebruikt worden; dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Kaartverkoop aan de balie

Tijdens openingstijden van Elckerlyc is het mogelijk om kaarten te kopen aan onze balie in de foyer.
Aan de bar in de foyer kun je betalen met contant geld en met je pinpas. Onze voorkeur gaat uit naar de pinpas.
    © Cultureel Centrum Elckerlyc