• Gerard van Maasakkers Hilvarenbeek

Al vanaf de jaren tachtig treedt Gerard van Maasakkers regelmatig op in Hilvarenbeek en trekt steevast volle zalen. Ook met zijn nieuwste programma ‘Zald’mhebbe!’ is hij te zien en te horen in Elckerlyc en staat hij garant voor een avond met mooie muziek en een vleugje humor. 

Ruim veertig jaar geleden schreef Gerard van Maasakkers zijn eerste liedje: ‘Hee gaode mee’ dat hij in 2008 opnieuw uitbracht in een uitvoering van Guus Meeuwis, Frank Lammers en JW Roy.  Het werd een groot succes. Zijn eerste elpee ‘Komt er mer in’ ging in 1978 maar liefst 25.000 keer over de toonbank. Sindsdien groeide zijn bekendheid gestaag en na Brabant en Vlaanderen werd hij ook in de rest van Nederlandse muziekwereld een naam. Hij won onder meer de Gouden Harp en twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs. 

In zijn programma ‘Zald’hmhebbe’ brengt hij een mix van oude en nieuwe liedjes. Van ontroering naar uitbundigheid en weer terug. Hij laat zich muzikaal begeleiden door Frank Cools (snaren, trompet) en Bart de Win (toetsen, zang). Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel. Zald’mhebbe!

Deze voorstelling duurt 90 minuten. Er zit geen pauze in de voorstelling.

Bekijk dit ook ook eens

70 jaar slagwerkgroep!

za 07 okt

70 jaar slagwerkgroep!

Slagwerkgroep

Classic meets Pop!

zo 29 okt

Classic meets Pop!

Cultuurschool Hilvarenbeek en Harmonie Concordia

Diederick's Duel

zo 19 nov

Diederick's Duel

Diederick Ensink

Come Healing

za 25 nov

Come Healing

Leonard Cohen Tribute Band

© Cultureel Centrum Elckerlyc